LOGITECH MK220 KABLOSUZ KLAVYE MOUSE SET 920-003163

Ücretsiz kargo

Açıklama

Logitech MK220 920-003163 Kablosuz Q Klavye Mouse Set

Yenilikçi Yapı

Daima mükemmel bir deneyim sunmak adına geliştirilen bilgisayar donanımı klavye ve Mouse seti size ayrıcalık yaratacak ve tüm işlemlerinizde yenilikçi yapısına ortaya koyarak kaliteden asla ödün vermeden çalışmasına fırsat sağlayacaktır.

Standartların Ötesinde

Aradığınız mükemmel yapıyı son derece hassas ve disiplinli bir çalışma mekanizması ile sağlayan teknolojisi sayesinde sizde aradığınız hizmetten en ayrıcalıklı şekilde yararlanmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Ayrıcalık Sunar

Yazı işlerinizde daima kusursuz bir deneyim sunan üstün özellikleri sayesinde sizde ergonomik bir konfor yaratabilir ve en yoğun iş temponuzda bile harikalar yaratan benzersiz yeteneklere zahmetsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Performansı Artırır

Üstün sistem özellikleri sayesinde daima kullanıcı dostu arabirim özelliklerini mükemmel bir şekilde deneyimlemeniz içim ortaya koyan teknolojisi sizi asla yarı yolda bırakmaz. Klavye ve Mouse seti ile daima en harika işlere imza atabilirsiniz.

Kusursuz Kullanım

Geliştirilmiş yapısı ile hassas bir optik teknolojisine sahip set ürünü kusursuz bir kullanım yaratmak adına size daima en ayrıcalıklı hizmeti sağlar. Benzersiz bir kullanım gerçekleştirerek sizde daima profesyonel bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Ergonomik Deneyim

Yenilikçi yapısı daima size en kaliteli performansı yaratmak adına kablosuz özellik ile geliştirilmiştir. USB alıcısını bilgisayar veya TV’ye bağladığınız an hemen kullanıma geçebilir ve ergonomik bir kullanımın sahibi olabilirsiniz.

 

Ürün Özellikleri

Bağlantı Noktaları:
  • USB
Bluetooth Bağlantı:
Garanti Süresi:
24 Ay
Kablosuz Bağlantı:
Marka:
LOGITECH
Model:
MK220
Renk:
  • Siyah
Tuş Düzeni:
Türkçe Q
Tuş Sayısı:
3

Ödeme seçenekleri

Taksit seçenekleri
Taksit sayısı
Taksit Tutarı
Toplam Tutar
Tek Çekim
429,99
429,99
2+3 Taksit
219,29
438,59
3+3 Taksit
149,06
447,19

Artı (ek) taksit kampanyası bankanızın inisiyatifinde olup şartları değişebilmektedir. Kampanyaya Akbank Axess kartlar dahil olup diğer banka kartları kampanyaya dahil değildir.

X+X şeklinde belirtilen taksitler (Örneğin: 2+32 taksit olarak işleme alınmakta ancak ilgili bankanın kampanyası dahilinde 2 taksit üzerinden işlem yapıldığı halde 2+3 yani 5 taksit olarak kartınıza ve ödemenize yansımaktadır.

ÖNEMLİ NOT: Mayıs 2023 tarihinde yayınlanan Merkez Bankası genelgeleri nedeniyle ticari kartlarınızda taksitli işlem izni olmayabilir. Taksit yapıyor gibi görünse de ödeme sırasında hata alabilirsiniz. Taksit yapsa dahi artı (ek) taksitler ticari kartlarda geçerli değildir. Bireysel kartlarda ise artı (ek) taksit bankanızın inisiyatifinde olup yeni kurallar çerçevesinde kampanya bankanın dilediği zaman sonlandırılabilir ve ek taksit vermeyebilir.

Ürün Puanı ve Yorumlar

İlk değerlendirmeyi siz yapın!

5099206029873
429,99
419,24
Havale ile alıma özel %2.5 indirim
Stokta yok
Bir soru sor
Teslimat bilgileri
Ödeme seçenekleri
Bağlantı NoktalarıUSB Kablosuz Bağlantı Tuş DüzeniTürkçe Q
İlginizi çekebilecek diğer ürünler
  • Yeni Ürünler
  • Popüler Ürünler
Hızlı Teslimat

Türkiye'nin her yerine anlaşmalı kargolar ile hızlı teslimat.

Orijinal ve Garantili Ürün

Aldığınız ürün orijinal, sıfır ve size faturalandırılmış olarak ulaştırılır.

Kolay İade

Siparişinizdeki ürünü gerektiğinde 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz.