LOGITECH K270 KABLOSUZ SİYAH KLAVYE (920-003761)

Ücretsiz kargo

Açıklama

Logitech K270 Kablosuz Standart Q Klavye

Uzun Pil Ömrü

Kablosuz şekilde kullanılan bu klavyenin pili çok uzun ömürlüdür. Aktif olarak kullandığınız zamanlarda bile 24 aya kadar pili bitmeyecektir. Uzun süre boyunca aynı piller ile klavyenizi kullanabilirsiniz.

Sıvı Dökülmesinden Korkmayın

Klavyeye sıvı bir maddenin dökülmesi hepimizin ortak korkularındandır. Ancak bu klavye ile bu durum için endişelenmenize gerek kalmaz. Eğer klavyeniz üzerine bir sıvı dökülürse bu sıvı kanallar yolu ile dışarı atılır ve klavyenize hiçbir zarar gelmemiş olur.

Tak Çalıştır Özelliği

Bu özellik ile hiçbir yazılım ve kuruluma ihtiyaç duymadan klavyenizi hemen kullanmaya başlayabileceksiniz. Taktığınız anda kullanıma hazır duruma gelecektir.

Kablosuz Kullanım

2,4 Ghz kablosuz bağlantı sağladığı için kabloya ihtiyaç duymadan özgür bir şekilde kullanabileceğiniz klavyedir. Kablosuz olarak kullanıldığı için size özgür kullanım olanağı sunacak bir üründür.

Hızlı Değişim Tuşları

Oynatma, duraklatma, internete bağlanma, e- posta gönderme gibi işlemlerinizi çok kolay şekilde gerçekleştirmenizi sağlayacak sekiz adet hızlı değişim tuşuna sahiptir.

Teknik Özellikleri

Ev ve ofis tipi olan bu klavyenin dili Türkçe yani Q klavyedir. Nümerik ve multimedya tuşları bulunmaktadır. Tuşları ultra dayanıklı UV kaplıdır. Paketinden bir adet klavye, Unifying alıcı, iki adet AAA pil ve kullanıcı belgeleri çıkmaktadır. Sıvı dökülmelerine karşı koruma sağlayan kanalları mevcuttur. Tam büyüklükte bir klavyedir. Gelişmiş 2,4GHz kablosuz kullanıma ve sekiz adet hızlı değişim tuşuna sahiptir.

 

Ürün Özellikleri

Bağlantı Noktaları:
  • USB
Bluetooth Bağlantı:
Garanti Süresi:
24 Ay
Kablosuz Bağlantı:
Marka:
LOGITECH
Model:
K270
Renk:
  • Siyah
Tuş Düzeni:
Türkçe Q

Ödeme seçenekleri

Havale/EFT
439,99

Kredi Kartı
456,45

Taksit seçenekleri
Taksit sayısı
Taksit Tutarı
Toplam Tutar
Tek Çekim
456,45
456,45
2+3 Taksit
232,09
464,19
3+3 Taksit
157,44
472,33

Artı (ek) taksit kampanyası bankanızın inisiyatifinde olup şartları değişebilmektedir. Kampanyaya Akbank Axess kartlar dahil olup diğer banka kartları kampanyaya dahil değildir.

X+X şeklinde belirtilen taksitler (Örneğin: 2+32 taksit olarak işleme alınmakta ancak ilgili bankanın kampanyası dahilinde 2 taksit üzerinden işlem yapıldığı halde 2+3 yani 5 taksit olarak kartınıza ve ödemenize yansımaktadır.

ÖNEMLİ NOT: Mayıs 2023 tarihinde yayınlanan Merkez Bankası genelgeleri nedeniyle ticari kartlarınızda taksitli işlem izni olmayabilir. Taksit yapıyor gibi görünse de ödeme sırasında hata alabilirsiniz. Taksit yapsa dahi artı (ek) taksitler ticari kartlarda geçerli değildir. Bireysel kartlarda ise artı (ek) taksit bankanızın inisiyatifinde olup yeni kurallar çerçevesinde kampanya bankanın dilediği zaman sonlandırılabilir ve ek taksit vermeyebilir.

Ürün Puanı ve Yorumlar

İlk değerlendirmeyi siz yapın!

5099206033078
439,99
Stokta yok
Bir soru sor
Teslimat bilgileri
Ödeme seçenekleri
Bağlantı NoktalarıUSB Kablosuz Bağlantı Tuş DüzeniTürkçe Q
İlginizi çekebilecek diğer ürünler
Hızlı Teslimat

Türkiye'nin her yerine anlaşmalı kargolar ile hızlı teslimat.

Orijinal ve Garantili Ürün

Aldığınız ürün orijinal, sıfır ve size faturalandırılmış olarak ulaştırılır.

Kolay İade

Siparişinizdeki ürünü gerektiğinde 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz.