LOGITECH F710 KABLOSUZ PC GAMEPAD 940-000142

Açıklama

2.4 GHz Kablosuz Bağlantı
Kablodan kurtulun, özgürlüğün tadını çıkarın, kablosuz oyun oynayın. Neredeyse hiç gecikme, düşme veya parazit olmadan hızlı veri iletimi için nano alıcıyı hızlı 2.4 GHz veri için bir USB bağlantı noktasına bağlayın.

ÇİFT TİTREŞİMLİ GERİ BİLDİRİM MOTORLARI*
Her bir vuruş, çarpma ve patlamayla titreşim geri beslemesini destekleyen oyunlarda yeni bir geri besleme seviyesi keşfedin.

KAPSAMLI OYUN DESTEĞİ
Konsol bağlantı noktalarını değiştirerek orjinal konsol modunda oyun oynayın veya PC oyunlarının tadını çıkarırken daha rahat bir konuma geçin. En sık kullanılan iki giriş standardı olan XInput/DirectInput ile F310'un kurulumunu yapmak ve en sevdiğiniz oyunlarda kullanmak kolaydır.

Steam Big Picture
F710'u Big Picture ve gezinti Steam ile eşleştirin, koltuğunuzun rahatlığında oyun oynayın ve daha fazlasını yapın. Steam oyunlarınızın tümünü oturma odasına taşıyın, F710'unuzu alın, arkanıza yaslanın ve tadını çıkarın.

ÖZEL 4 YÖNLÜ D-PAD
Standart D-padler tek bir döngül nokta üzerinde durur, böylece denetim çok hassas bir hal alır. D-pad, daha iyi yanıt veren dokunma duygusu için dört tek düğme üzerinde kayar.

ALIŞIK OLDUĞUNUZ KONSOL DÜZENİ
Tanıdık düzeni ile içgüdüleriniz hareketlerinizi yönlendirecek ve kısa sürede kendinizi oyuna kaptıracaksınız. Konsol tarzı bir denetim deneyimi için tasarlanan ve geleneksel tasarıma yenilikler ekleyen F710 elinize eldiven gibi oturacak.

Android Televizyon Ile Çalışır
Oyun kumandalarımız Sony Android™ televizyonlar ile uyumludur. Kumanda XID moduna geçtiğinde, konsol benzeri tuş düzenimiz sayesinde her rekabette önde olacaksınız. Pürüzsüz kıvrımlar ve lastik kavrama yerleri uzun süre rahat bir şekilde oyun oynamanızı sağlar. Standart Android televizyon denetimleri (Gamepad üzerindeki Logitech Logo düğmesi üzerinden kumandadaki Geri tuşu ile birlikte erişilir) Android televizyonunuzda sorunsuzca gezinmenizi sağlar.

Logitech gamepad düğmelerini Android TV ile nasıl kullanacağınızı öğrenin

Kurulumu Ve Kullanımı Kolay
Standart komutları değiştirin veya F710'u desteklenmeyen bir başlıkla oyun oynamak üzere Logitech profil yazılımını kullanarak bağdaştırın. Düğmeler ve denetimler tamamen programlanabilirdir ve klavye ve mouse komutlarınızı bile taklit edebilirler.

Konforlu Kavrama.
Yuvarlak hatlar ve konturlu plastik tutma yerleri ile uzun süreli ve konforlu bir şekilde oyun oynayabilirsiniz.

Teknik Özellikler

Sistem Gereksinimleri

  • Windows® 8, Windows 7 veya Windows Vista
  • İsteğe bağlı yazılımı yüklemek için Internet bağlantısıDirectInput modu için yazılım kurulumu gereklidir.

Ürün Özellikleri

Bağlantı Noktaları:
  • Wi-Fi
Bluetooth Bağlantı:
Garanti Süresi:
24 Ay
Kablosuz Bağlantı:
Marka:
LOGITECH
Model:
940-000142
Renk:
  • Gri
Titreşim:

Ödeme seçenekleri

Havale/EFT
749,99

Kredi Kartı
778,04

Taksit seçenekleri
Taksit sayısı
Taksit Tutarı
Toplam Tutar
Tek Çekim
778,04
778,04
2+3 Taksit
395,62
791,24
3+3 Taksit
268,37
805,11

Artı (ek) taksit kampanyası bankanızın inisiyatifinde olup şartları değişebilmektedir. Kampanyaya Akbank Axess kartlar dahil olup diğer banka kartları kampanyaya dahil değildir.

X+X şeklinde belirtilen taksitler (Örneğin: 2+32 taksit olarak işleme alınmakta ancak ilgili bankanın kampanyası dahilinde 2 taksit üzerinden işlem yapıldığı halde 2+3 yani 5 taksit olarak kartınıza ve ödemenize yansımaktadır.

ÖNEMLİ NOT: Mayıs 2023 tarihinde yayınlanan Merkez Bankası genelgeleri nedeniyle ticari kartlarınızda taksitli işlem izni olmayabilir. Taksit yapıyor gibi görünse de ödeme sırasında hata alabilirsiniz. Taksit yapsa dahi artı (ek) taksitler ticari kartlarda geçerli değildir. Bireysel kartlarda ise artı (ek) taksit bankanızın inisiyatifinde olup yeni kurallar çerçevesinde kampanya bankanın dilediği zaman sonlandırılabilir ve ek taksit vermeyebilir.

Ürün Puanı ve Yorumlar

İlk değerlendirmeyi siz yapın!

5099206041899
749,99
Stokta yok
Bir soru sor
Teslimat bilgileri
Ödeme seçenekleri
Bağlantı NoktalarıWi-Fi Bluetooth Bağlantı Kablosuz Bağlantı Titreşim
İlginizi çekebilecek diğer ürünler
Hızlı Teslimat

Türkiye'nin her yerine anlaşmalı kargolar ile hızlı teslimat.

Orijinal ve Garantili Ürün

Aldığınız ürün orijinal, sıfır ve size faturalandırılmış olarak ulaştırılır.

Kolay İade

Siparişinizdeki ürünü gerektiğinde 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz.