LOGITECH PEBBLE M350 1000DPI MAVİ-GRİ BLUETOOTH KABLOSUZ SESSİZ MOUSE 910-005719

Açıklama

Logitech M350 Pebble İnce Kablosuz Bluetooth Mouse

Profesyonel Deneyim

Açık ara sınıfının en kusursuz deneyimini sunan kablosuz Mouse sayesinde dizüstü, masaüstü veya akıllı TV ünitesine kolayca bağlantı gerçekleştirebilirsiniz. Dilediğiniz her Bluetooth özelliği cihazda Mouse kullanabilirsiniz.

Üstün Kalite

Konforlu bir deneyim sunan yapısı sayesinde beklentilerinizi mükemmel bir şekilde yerine getiren Mouse ile geniş bir çekim gücü elde edebilir ve dilediğiniz her noktadan cihazların kontrolünü elinzde tutabilirsiniz.

Sınırları Zorlayın

Harikalar yaratan üstün yapısı sayesinde sınırları zorlayan bir deneyime sahip olabilir ve bu sayede rakiplerinizi geride bırakabilirsiniz. İster iş isterseniz oyun sırasında son derece hassas bir deneyim yaşatır.

Mükemmel Performans

Işık hızında işlemler gerçekleştirerek kablosuz Mouse sayesinde sizde özgürlüğün tadını çıkarabilirsiniz. Ek bir kablo sorunu yaşatmadan son derece kusursuz bir deneyim sunar ve bu sayede görüntü kirliliğini önler.

Son Teknoloji

Tüm kullanıcı tipleri için tasarlanan ergonomik yapısı sayesinde zahmetsiz bir teknolojiye sahip olabilir ve işlemlerinizi gerçek zamanlı bir şekilde ekrana yansıtarak hassas optiği ile kusursuz bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Şık Tasarım

Yenilikçi yapısı ile göze hitap eden tasarımı bilgisayarla harika görünecek. Dilediğiniz her işlem için Mouse üzerinde bulunan farklı tuş özelliklerini kullanabilir ve asla zahmet çekmeden benzersiz bir deneyim sahibi olabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

Bağlantı Noktaları:
  • Bluetooth
  • USB
Bluetooth Bağlantı:
Garanti Süresi:
24 Ay
Kablosuz Bağlantı:
Marka:
LOGITECH
Model:
910-005719
Optik Çözünürlük:
1000
Renk:
  • Mavi
Tuş Sayısı:
3

Ödeme seçenekleri

Havale/EFT
444,99

Kredi Kartı
461,63

Taksit seçenekleri
Taksit sayısı
Taksit Tutarı
Toplam Tutar
Tek Çekim
461,63
461,63
2+3 Taksit
234,73
469,46
3+3 Taksit
159,23
477,70

Artı (ek) taksit kampanyası bankanızın inisiyatifinde olup şartları değişebilmektedir. Kampanyaya Akbank Axess kartlar dahil olup diğer banka kartları kampanyaya dahil değildir.

X+X şeklinde belirtilen taksitler (Örneğin: 2+32 taksit olarak işleme alınmakta ancak ilgili bankanın kampanyası dahilinde 2 taksit üzerinden işlem yapıldığı halde 2+3 yani 5 taksit olarak kartınıza ve ödemenize yansımaktadır.

ÖNEMLİ NOT: Mayıs 2023 tarihinde yayınlanan Merkez Bankası genelgeleri nedeniyle ticari kartlarınızda taksitli işlem izni olmayabilir. Taksit yapıyor gibi görünse de ödeme sırasında hata alabilirsiniz. Taksit yapsa dahi artı (ek) taksitler ticari kartlarda geçerli değildir. Bireysel kartlarda ise artı (ek) taksit bankanızın inisiyatifinde olup yeni kurallar çerçevesinde kampanya bankanın dilediği zaman sonlandırılabilir ve ek taksit vermeyebilir.

Ürün Puanı ve Yorumlar

İlk değerlendirmeyi siz yapın!

5099206085688
444,99
Stokta yok
Bir soru sor
Teslimat bilgileri
Ödeme seçenekleri
Bağlantı NoktalarıUSB, Bluetooth Bluetooth Bağlantı Kablosuz Bağlantı
Hızlı Teslimat

Türkiye'nin her yerine anlaşmalı kargolar ile hızlı teslimat.

Orijinal ve Garantili Ürün

Aldığınız ürün orijinal, sıfır ve size faturalandırılmış olarak ulaştırılır.

Kolay İade

Siparişinizdeki ürünü gerektiğinde 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz.